Om oss

Vi är ett gäng med gedigen erfarenhet av mediaproduktioner och att utveckla web-sidor och web-applikationer. Vi är också barnsligt förtjusta i att fjärrmanövrera flygande farkoster!

Genom den fantastiska utvecklingen av drönarteknik, fjärrmanövrerade farkoster, i vårt fall quadrocopters, och inte minst i högupplösande videofilmningsteknik kan man nu skapa videos av en oöverträffad kvalitet från höjder och vinklar som förut varit omöjliga eller väldigt dyra att nå.
Vi vågar påstå att vi är väldigt skickliga på att flyga med våra farkoster och samtidigt ta professionella filmer!
Men det slutar inte där, filmer måste editeras till lämplig längd och med förståelse för det budskap som beställaren av filmen vill uppnå och det kräver skickliga och rutinerade editorer och mediafolk. Och det har vi.
Till sist, men absolut inte minst, så kan vi specialkomponera musik till varje videoklipp vi producerar. Rätt utfört förhöjer musik upplevelsen av videon och hjälper till att förmedla den känsla som beställaren vill förmedla med sin web-närvaro.
Vi har skickliga kompositörer och producenter med många års erfarenheter från studios i Hollywood och med platinaproduktioner på meritlistan. Som har tillgång till avancerade mjukvarubaserade musikstudios som tillåter att oerhört avancerade kompositioner kan skapas på kort tid.
Idag är musik till videos ofta helt enkelt tagen utan tillåtelse, något som kan få dyra konsekvenser i form av straffavgifter och tvingande royaltyersättningar, eller så är det enklare gratismusik som alla kan använda och som saknar originalitet.

Oj, allt detta låter dyrt!
Men så är det inte. Genom denna perfekta storm av konvergerande high-tech teknologi; web-verktyg, drönare, videokameror och mjukvarubaserade studios och ett decentraliserat nät av skickliga medarbetare som bara jobbar på uppdrag kan vi skapa produktioner på mycket kort tid och till mycket låga kostnader men ändå med högsta tekniska och mediemässiga (för att inte säga konstnärliga) kvalitet.
Vi går helt enkelt i bräschen för en ny generation videoproduktioner som förut bara de mest exklusiva och dyra mediebyråer kunde åstadkomma men som nu är inom ekonomisk räckhåll för var och en som vill sätta lite fart, fest och färg på sin web-närvaro!

gamlastan_slottsbacken